LJUBEZEN IN PREBUJENJE

Akcija!
  • LJUBEZEN IN PREBUJENJE - naslovnica

LJUBEZEN IN PREBUJENJE

12€

ISBN: 961-6239-02-3
Avtor: John Welwood
Format: 15 cm x 24 cm
Obseg: 224 str.
Vezava: mehka

Opis izdelka

“Kaj je ljubezen? Je intimna zveza vredna vsega truda?” sta vprašanji, ki si ju vsi zastavimo, ko iščemo globlji smisel življenja.
Knjiga Ljubezen in prebujenje bo kar najboljša pomoč pri iskanju odgovorov, ker nam razlaga notranjo naravo intimnega odnosa. Razkriva nam globlje razsežnosti notranje povezanosti s partnerjem. Pokaže nam, kako vsakršna ovira v medsebojnem odnosu ponuja možnost za notranjo rast, in s tem omogoči, da se globlje povežemo sami s sabo in s partnerjem. Intimna zveza je namreč ogledalo, ki najbolje pokaže, kakšni v resnici smo, kakšna so naša čustva, kakšne so naše vrednote, kolikšno je naše samospoštovanje.
Knjiga nas vodi h globljemu razumevanju samega sebe. Pokaže nam, zakaj ljubezen prebudi naše sposobnosti, kako nam daje moč in vero vase, kako nam razvije senzibilnost za lepote življenja.
John Welwood je v knjigo vključil tudi dialoge iz svojih delavnic, da bi problematiko čimbolj približal bralcu. Knjigi Ljubezen in prebujenje ter Potovanje srca se medsebojno dopolnjujeta. Skupaj predstavljata širšo vizijo in razumevanje ljubezni.

Mnenja

Za ta izdelek ni še nobenega mnenja, dodaj svoje menje!

Be the first to review “LJUBEZEN IN PREBUJENJE”