STRUPENI TASTI IN STRUPENE TAŠČE

Akcija!
  • Tasti in tasce - temnorjava - za tisk 11112.qxd

STRUPENI TASTI IN STRUPENE TAŠČE

19.90€
18€

ISBN: 978-961-6239-70-7
Avtor: Susan Forward
Format: 225 x 155 mm
Obseg: 260 str
Vezava: mehka

Opis izdelka

Avtorica uspešnic Susan Forward v tej knjigi razkrije, kako se soočiti z obnašanjem tastov in tašč, ne da bi ogrozili svoj odnos z zakoncem.

Strupeni tasti in tašče so lahko zelo različni.Tu so kritiki, ki kar ne morejo dočakati, da vam ne bi povedali, kaj vse delate narobe. In nadzorniki, ki se na vse pretege trudijo upravljati vaše življenje. In pogoltneži, ki stalno zahtevajo veliko vašega časa. In mojstri kaosa, katerih nešteti problemi na koncu neizbežno pristanejo na vaši grbi. Če trpite zaradi katerekoli vrste strupenih partnerjevih staršev, vaša stiska zelo verjetno vpliva tudi na odnos z vašim zakoncem. Ta izjemna knjiga vam bo pri tem pomagala.

Z uravnoteženo kombinacijo razumevanja in nasvetov vam Susan Forward pomaga krmariti po nevarnih vodah strupenih tastov in tašč. Pojasnjuje edinstveno kompleksnost problemov, ki nastajajo zaradi tastov in tašč – trikotnika, v katerem sta s partnerjem močnejša samo z medsebojnopredanostjo in podporo. Pokaže kako partnerjevi starši manipulirajo s svojimi odraslimi otroci, zato da dosežejo svoje, in vam pomaga razumeti kakšne težave se zaradi tega zgrinjajo na vašega partnerja.

Na podlagi resničnih zgodb moških in žensk, ki so se osvobodili uničujočega vedenja njihovih tastov in tašč, Forwardova ponudi učinkovite strategije s pomočjo katerih boste prepričali partnerja, da se postavi za vas, postavili razumne meje v odnosu z njegovimi ali njenimi starši in kar je najpomembnejše, zaščitili vajin zakon. Zaradi njenih tehnik in strategij se strupena tašča in tast verjetno ne bosta bistveno spremenila, toda pomagale vam bodo ohraniti zdravo pamet, samospoštovanje in najboljše od vsega – odnos z osebo, s katero ste se odločili deliti življenje.

Mnenja

Za ta izdelek ni še nobenega mnenja, dodaj svoje menje!

Be the first to review “STRUPENI TASTI IN STRUPENE TAŠČE”